URGENT

Blanes és candidata al premi Top Ciudades 2015

Compartiu aquesta història

En total hi ha 25 ciutats de menys de 60.000 habitants que aspiren a guanyar aquest reconeixement que organitza el portal de reserves online Hotel.Info.

A través del sistema de votació popular, els usuaris del portal escolliran quina és la ciutat amb més encant al marge de les grans capitals de ciutat, i per això s’ha escollit una sèrie de ciutats relativament petites però amb importants atractius turístics, com serien el nucli històric i els jardins botànics Marimurtra i Pinya de Rosa, en el cas de la ciutat blanenca.

Les votacions que serviran per escollir quina ciutat guanya el premi són totalment obertes al públic final, i s’allargaran fins d’aquí a una setmana, el 14 de juliol. Per afavorir les votacions, la plataforma proposa una mena de concurs entre els votants, ja que podran vals de regal valorats en 200€.

Aquesta oportunitat és gran valor per la població veïna, ja que el promotor del concurs és un dels portals de reserves més importants a nivell europeu, i en cas d’obtenir aquest guardó, la ciutat obtindria un excel·lent impuls a nivell turístic i promocional. Aques reconeixement otorgarà a la ciutat guanyadora un espai a la plataforma d’inspiració per viatges “City Moments”, amb articles que suggereixin plans per gaudir de la ciutat, fent un anàlisi de la seva oferta cultural, gastronòmica, de turisme familiar, entre altres.

A Catalunya opten a aquest premi 3 ciutatns, entre elles, Blanes i Sant Feliu, que són les dues destinacions de la Costa Brava que participen, mentre que n’hi ha encara una tercera; Cardona. La resta de poblacions es reparteixen arreu de la geografia espanyola, i entre les quals hi ha Ibiza, Segòvia, Calatayud o Ávila, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics