URGENT

Palafolls acollirà el festival de cervesa artesana Birrasana

Compartiu aquesta història

La versió palafollenca del festival amb segell blanenc arribarà a PLF el proper dissabte 18 d’agost, a la plaça de Poppi, amb un format per ara més modest.

Des de les 6 de la tarda i fins les 3 de la matinada es podrà fer un tastet d’una 50a de cerveses diferents, que portaran una desena de productors artesans de la nostra zona. Per amenitzar la vetllada, hi ha previstes una sèrie d’activitats complementàries, com ara un parc infantil amb animació.

La regidora palafollenca dolors Agüera explica que ja feia temps que tenien en ment organitzar un festival d’aquestes característiques al nostre municipi.

Agüera ha explicat que la intenció és consolidar aquesta trobada dels amants de la cervesa a Palafolls, però s’ha mostrat prudent dient que cal veure primer com funcionarà la primera vegada.

Hi participaran 10 productors de cervesa diferents, la Marina, de Blanes, la Popaire, la Moska de Girona, la Pirata,  la BIIR, la Cerberus, la Segarreta, la Vic Brewery i la Guineu.

L’Espai Birrasana de Palafolls també tindrà una oferta gastronòmica per acompanyar la cervesa. Pizzes al foc de llenya i carn a la brasa seran algunes de les opcions que es trobaran el proper 18 de juliol. També hi haurà concerts de música en directe, i entre els grups que hi actuarà hi ha el grup de rock’n’roll de Figueres Dirty Jobs.

L’esdeveniment l’ha promogut l’Ajuntament de Palafolls i l’organitza l’associació Birrasana, que des de fa cinc anys organitzen el festival a Blanes, que en l’edició d’enguany ha rebut més de 15.000 visites, segons fonts de l’organització.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics