URGENT

Tot a punt pel tret de sortida al festival Fisures de Palafolls

Compartiu aquesta història

Les activitats donaran el tret de sortida a 2/4 de 12 amb una batucada improvisada a càrrec de la colla de diables local, els Diablesfolls, que amb els instruments de percussió tradicional obriran el certamen on en podrà gaudir d’una dotzena de propostes diferents.

A les 12, es podrà veure, al teatre municipal, l’espectacle “El Carreró de les Bruixes”, dirigit pel conegut actor Toni Albà, que aquest cop porta un espectacle familiar musical  que té com a eix vertebrador la cultura popular, i el món de les llegendes.

La Plaça de les Valls d’Ax i les seves immediacions seran víctima d’una “Invasió larvària”, uns éssers que vesteixen igual que nosaltres, però amb un rostre a mig camí entre la persona, l’animal i l’objecte. Aquesta actuació que serà a la 1 del migdia, donarà pas a la pausa.

Les activitats es reprendran a la tarda, a les 6 al fòrum Palatiolo, amb una altra activitat tradicional: una plantada de gegants.

Mitja hora més tard, al MiD, hi aterrarà l’Ocell d’Alba Cabrera. Domènech Surroca, Carlos Ferreras, Jordi Murillo i Simon Saura. L’Ocell és una proposta performàtica que abraça diferents modalitats artístiques nascuda de la cançó homònima de Joan Colomo.

El tres ocasions diferents es podrà conèixer la mísca de The Hat Hausen Elastic Band, que seran al Fòrum Palatiolo, al Carrer i a la Plaça Major.

De nou al teatre, tres ballarines exploraran els límits de la llibertat en l’espectacle Radiació.

A ¾ de 8, el cos tornarà a prendre protagonisme a la Plaça major, on Successos Efímers oferirà una intervenció teatral basada en la irracionalitat humana.

Cap al vespre, a 2/4 de 9, les titelles cobren vida al Teatre, on la Cia. Cap de Pardals ens transportarà al Senegal amb el llenguatge de les ombres.

A 2/4 d’11 de la nit, serà el torn de la Banda de Palafolls, que animarà el públic amb les clàssiques bandes sonores de pel·lícules a la Plaça del Cafè.

Al treatre, a les 11 de la nit, la història de Pau el Conqueridor, un monòleg de l’home que vol conquerir Catalunya.

A les 12, espectacle de cloenda a càrrec de Sacude, que mostraran les seves habilitats en un espectacle volador amb projeccions, música i dansa vertical.

Propostes per a tots els gustos i colors en la que de ben segur, serà una intensísima jornada cultural al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics