URGENT

Obren les inscripcions per a la 14a Triatló de Malgrat

Compartiu aquesta història

El Grup Excursionista de Malgrat, el GEM, ja ha obert el període d’inscripcions per participar a la tradicional triatló, que aquest estiu arriba a la 14a edició.

La prova, que es farà el proper dia 26 de juliol, combina 3 modalitats amb 500m de natació, 12km de bicicleta de muntanya i uns últims 4 km corrents.

L’organització ha dividit la competició en 10 categories diferents segons el sexe i l’edat dels participants, tot i que rs marca l’edat mínima de 16 anys.

Sigui com sigui, el GEM recorda que només es poden fer les inscripcions de forma anticipada, pel que no serà possible participar amb inscripcions d’última hora.

Es pot inscriure a través de la plana web de la pròpia entitat o bé presencialment a la seu del GEM i el cost de la participació és de 20€. Hi ha temps fins una setmana abans de la prova.

Serà obligatori l’ús de xip i si no es té es pot llogar per 2€.

Els corredors tindran esmorzar un cop acabada la cursa, avituallament líquids en diferents punts, samarreta de regal.

Abans del triatló, que és molt popular al municipi veí com demostra les més de 400 inscripcions de l’any passat, el GEM ja està preparant l’arribada de la flama del Canigó a Malgrat i la celebració de la revetlla de St Joan a la plaça Xesco de Boix, que serà també el punt d’inici de la triatló a finals del mes que ve.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics