URGENT

La piscina de PLF inaugurarà la temporada divendres que ve

Compartiu aquesta història

La benvinguda oficial a l’estiu es podrà fer a PLF a partir del 19 de juny, dia en què la piscina municipal obrirà temporada, amb la tradicional jornada de portes obertes.

La piscina romandrà oberta fins el 6 de setembre, tot i que segons informa l’ajuntament, si quan arribi la data encara fa bon temps, es podrà mantenir oberta una setmana més.

Les instal·lacions obriran, durant tot l’estiu a les 10 del matí, i es tancaran a les 7 de la tarda. Durant el mes de juliol hi ha la possibilitat de dur a terme cursets de natació, que van adreçats a nens i nenes a partir dels 3 anys i també, als adults que vulguin aprendre a nedar o perfeccionar la seva tècnica.

La regidora d’esports en funcions de PLF, Ester Torrent, ha explicat que es mantenen els preus de l’any passat, tan per les entrades individuals com pels abonaments de 10 dies, o de temporada.

L’entrada general d’entre setmana serà de 2,5€ pels nens de 4 a 14 anys i no arriba a 3€ pels majors d’aquesta edat. El cap de setmana el preu puja fins als 2,75€ per infants i 3,05€ pels majors de 14.

Els  abonaments de temporada, que permeten l’entrada durant tot l’estiu, tenen un preu d’uns 45€ pels infants i de 51€ pels adults. Els abonaments de 10 entrades a la piscina costaran 20 i 24€ respectivament.

Pel que fa als cursos de natació, Torrent explica que per poder fer-los cal un mínim de 50 persones inscrites .

A partir del dia 22, s’obrirà un les preinscripcions i si finalment, es supera els 50 participants, s’avisarà per telèfon als inscrits.

Els cursos, que tenen un cots de 60€, s’impartiran un cop les instal·lacions estiguin tancades al públic, és a dir, a partir de les 7 de la tarda, i fins les 8, durant el mes de juliol.

Com a novetat respecte altres anys, el personal de servei que treballarà a la piscina –taquilles i manteniment- ha estat contractat a través dels plans d’ocupació engegats pel consistori palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics