URGENT

El grup de jazz vocal Gema4 actua aquest divendres al nostre municipi

Compartiu aquesta història


Elles són Odette, Tal Ben Ari, Michèle Alderete Espigul i Laura Flores, que juntes formen el grup de jazz vocal Gema4. Porten aquest nom, expliquen, perquè són “quatre joies de la música cubana”.

Més de 20 anys sobre els escenaris avalen la seva professionalitat, i aquest vespre les podrem escoltar al teatre municipal dins el marc del festival amb segell palafollenc 4djazz.

L’espectacle ha estat coproduït amb la sala de referència en aquest estil musical de Barcelona, la Jamboree. Segons explica l’organitzador del certamen palafollenc, Federico Francesc, una de les integrants del grup viu normalment a Israel, i que per aquest motiu va fer falta trobar un soci que també estigués interessat en oferir un concert d’aquest conjunt, per poder assumir el cost del viatge.

Finalment ha estat la sala Jamboree qui ha volgut coproduir l’espectacle amb el certamen musical palafollenc de referència en el sector de música especialitzada en jazz. Aquesta sala barcelonina porta 55 anys en actiu, oferint el bo i millor d’aquest estil musical al seu escenari.

Des dels seus inicis, a banda de dedicar-se al jazz i al blues, el festival ha tingut com a eix vertebrador un element comú del qual el concert d’avui fa especial gala: la veu femenina.

El concert de Gema4 començarà  a les 10 de la nit, al Teatre, i dos dies després actuaran a Barcelona, on tornaran a actuar després de la mort de la cantant principal, ara fa 9 anys.

Els concerts es duen  a terme al Teatre els divendres de juny al preu de 7€, i el primer de juliol, que servirà de cloenda del festival, i té un cost de 10€. Les entrades es  poden comprar aquet mateix vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics