URGENT

El PSC i ICV-EUiA treballen en els últims serrells per tancar un pacte de govern a PLF

Compartiu aquesta història

Segons apunten fonts properes a la negociació, els dos partits han acostat posicions per reeditar, en els propers dies, un acord de pacte estable de govern de cara al proper mandat.

Segons aquestes fonts les dues formacions ja estan ultimant i tancant els últims serrells entorn als acords programàtics, les carteres que portaran cada soci de govern i les dedicacions dels regidors. De tota manera, tot sembla indicar que tant socialistes com els ecosocialistes arribaran a un acord aquesta mateixa setmana i anunciaran el pacte de govern estable pels propers 4 anys de mandat.

Hi ha temps fins aquest proper dissabte, quan s’han de constituir els nous Ajuntaments.

Sigui com sigui, el que és segur és que ballaran les carteres de govern, ja que si finalment PSC i Iniciativa, arriben a un acord, dels 7 regidors de govern, 3 seran cares noves, una circumstància que s’aprofitarà per redistribuir les responsabilitats de govern.

Segons aquestes fonts hi haurà canvis substancials en la gestió d’algunes responsabilitats de cara al proper mandat i en l’organització general del govern, que vol atacar als problemes derivats de la crisi i la pobresa.

PSC i ICV-EUiA van pactar la tardor de fa 4 anys, cosa que va donar estabilitat al govern local. El pacte s’ha mantingut fins a finals d’aquest mandat i totes les travesses apuntaven a una reedició, amb matisos, del pacte pel mandat que comença aquest dissabte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics