URGENT

Malgrat crea una nova plaça a l’entrada del poble

Compartiu aquesta història

LA finals de la setmana passada van començar els treballs per convertir un solar a tocar del gimnàs en una nova plaça que estarà dedicada al poble francès de Seynod, amb el que Malgrat està agermanat.

La voluntat del consistori és convertir aquest solar erm en un espai verd sostenible i que necessiti el mínim manteniment.

Segons indica el departament de premsa del consistori la plaça tindrà una zona de jardineria i arbres, mobiliari urbà, enllumenat públic, drenatge per a les aigües de pluja i reg automatitzat.

Aquest espai verd, que donarà la benvinguda al municipi pels qui accedeixin per l’antiga carretera de PLF, té un cost aproximat de 56 mil€ i es preveu que estigui enllestida a l’agost.

El consistori ha destacat aquesta millora de l’entrada al municipi i  ha  recordat que Seynod era l’únic poble agermanat  que no tenia una plaça dedicada a Malgrat .

Seynod, a l’Alta Savoia francesa, i Malgrat estan agermanats de del 2006.  Per la seva part, aquest municipi francès ja té una plaça dedicada a Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics