URGENT

Torna l’Estiu Jove amb una oferta lúdica i esportiva pel mes de juliol

Compartiu aquesta història

Aquesta iniciativa va dirigida a aquells nois i noies que ja són massa grans per participar al Casal d’Estiu però que, igualment, volen un espai on poder fer activitats i passar la calor de l’estiu amb altres joves de la seva franja d’edat, que va dels 11 anys fins als 15.

A diferència del casal d’estiu, que ofereix servei durant els mesos de juliol i agost, l’Estiu Jove només estarà en funcionament el mes de juliol, amb un eix temàtic que han anomenat “Els ulls del món”. Entre les activitats que s’hi faran, n’hi ha unes encarades a l’expressió artística, amb mòduls de teatre i música, i d’altres activitats lúdicques que es poden fer al municipi.11212718-10206607500646756-6178265290875258282-o

L’espai que acollirà aquest servei, que es farà en torn de matí, serà el local jove de Can Batlle, i la matriculació ja es pot fer on-line, a través de la pàgina de l’ajuntament, al preu de 86€. A l’hora de fer aquesta matriculació, tenen preferència els joves que estiguin empadronats al nostre municipi, per la qual cosa els qui no ho estiguin només seran admesos en cas que quedin places disponibles.

Un cop omplert el formulari, i a partir del 8 de juny, els inscrits rebran  per correu electrònic la confirmació de la seva sol·licitud, i posteriorment, el dia 20 de juny, es farà una reunió informativa per explicar exactament en què consistirà la programació.

La oferta lúdica per als joves palafollencs no s’acaba aquí, ja que de l’1 al 7 d’agost també s’ofereix la possibilitat d’apuntar-se al Joves en Ruta, una proposta per a majors de 15 anys que consisteix en la organització d’una sortida, marxa o travessa en grup, a un paratge que decidiran conjuntament els participants.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics