URGENT

L’atur és el problema que més preocupa als palafollencs

Compartiu aquesta història

Coincidint amb el procés electoral, RP ha encarregat una enquesta sobre opinió política, però també sobre la valoració que fan els ciutadans dels principals problemes de la nostre vila.

En aquest sentit, al 23% dels enquestats els preocupa la situació d’atur. Segons les dades del passat mes d’abril, al nostre municipi hi ha 710 persones en situació d’atur. Una xifra que suposa una taxa d’atur de poc més del 18%. Una xifra que tot i estar per sobre de la mitjana de la comarca, és la més bona dels pobles del voltant.

L’atur  i els problemes que comporta són la principal problema que hi ha a PLF, segons els ciutadans.

El segon problema és la manca de seguretat i la inseguretat que senten els veïns. Un 16.7% dels enquestats va contestar com a principal problema la inseguretat al nostre municipi.

Destaca encara per sobre del 10% el manteniment i les condicions dels carrers, la neteja o la manca de infrastructures de comunicació o del seu manteniment.

Aquestes són les preocupacions principals, però també apareixen en les respostes dels enquestats, els impostos elevats, el deteriorament  del barri de St Lluís o la manca de petit comerç al nostre municipi.

L’enquesta, encarregada a l’empresa Infortècnica,  es va fer juntament amb la d’intenció de vot a principis d’aquest mes a una mostra telefònica a 350 persones.

Infografia de Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics