URGENT

Esquerra duplica vots i representació i ja és la 2a força al municipi

Compartiu aquesta història

Totes les travesses apostaven per un augment dels republicans al nostre municipi, com així va passar. Esquerra va passar els 486 vots fa 4 anys als 1115 aconseguits ahir a les municipals. Aquest augment ha comportat també doblar el nombre de representants al consistori passant dels 2 del passat mandat als 4 a partir d’ara. Són els millors resultats del republicans al nostre municipi que aconsegueixen desbancar el PP com a segona força.

Tot i estar molt content i satisfet, el candidat Francesc Alemany apuntava a certa amargo per haver-se quedat a les portes del 5è regidor (a costa del PSC), cosa que hauria canviat el panorama polític de l’Ajuntament. Alemany lamenta no haver pogut erosionar al PSC local.

Alemany al programa especial d'ahir
Alemany al programa especial d’ahir

Alemany  reconeix que el PSC és qui té el mandat de buscar suports per crear  govern.

El candidat republicà assegura que no veu el projecte del PSC com el més idoni pel PLF del futur i lamenta que la diferència de 2 regidors entre Esquerra i els socialistes corresponguin a 340 vots menys que el PSC.

Sigui com sigui, Alemany considera que la seva proposta de canvi ha calat i se sent orgullós de la feina feta pel l’equip d’ERC en aquestes eleccions per aconseguir el tomb.

Els republicans van guanyar per primera vegada a St Genís i van ser segons a Les Ferreries i a St Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics