URGENT

El PSC torna a guanyar les eleccions mantenint els 6 regidors

Compartiu aquesta història

Els socialistes continuen sent la força més votada al nostre municipi i tot i perdre suports han aconseguit mantenir els 6 regidors al consistori palafollenc.

El PSC va aconseguir 1454 vots, el que suposa el 38% dels vots emesos ahir al nostre municipi.

Són 130 vots menys que fa 4 anys i una pèrdua del 6% dels suports. Això però no ha afectat al nombre de representants al consistori, tot i que ara els socialistes han estat més a prop de perdre el 6è regidor que d’aconseguir el 7è, com passava fa 4 anys.

L’alcaldable socialista es mostrava content per haver aconseguit guanyar de nou les eleccions, per 9 vegada consecutiva, malgrat  els atacs que considera haver rebut.

Tot i que no tenir la majoria absoluta, tot sembla indicar que Valentí Agustí no tindrà gaires problemes per governar aquests propers 4 anys, i assegurava ahir al programa especial de seguiment de l’escrutini, que aviat parlarà amb tots els partits.

Demana però a Esquerra que ara que ha acabat la campanya i el procès electoral abaixi el to cap el PSC i cap a la seva persona.

En vista dels resultats, Agustí creu que Esquerra s’ha endut gran part de l’electorat sobiranista de CiU, aconseguint que els nacionalistes desapareguin del consistori.

Si no hi ha cap imprevist, els socialistes podrien tornar a governar molt probablement amb el suport d’Iniciativa que manté el seu representant i millora resultats respecte fa 4 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics