URGENT

Esquerra considera que ha arribat l’hora del canvi

Compartiu aquesta història

Al debat electoral d’ahir al vespre al teatre, el candidat republicà, Francesc Alemany, va assegurar que ningú és imprescindible, i que ja ha arribat l’hora del canvi a l’Ajuntament de PLF. Afirma a més, que ERC fa molts anys que ja parla de transparència, de participació i d’apropar l’Ajuntament a la ciutadania, i que aposten “seriosament” per l’ensenyament, la gent i les entitats.

Els republicans aposten per crear una marca de PLF amb la que promocionar el nostre municipi i van denunciar manca de model  de promoció econòmica, ja que diuen que mai ha estat una prioritat dels governs socialistes.

Entorn a les ordenances, Esquerra creu que no es pot enganyar amb baixades d’impostos generalitzades, per que no hi ha marge, però van defensar donar un millor rendiment als diners recaptats.

Alemany va defensar la proposta d’hotel d’entitats al centre del poble per vincular les associacions a la gent, i va recordar que la massa crítica de PLF es troba al nucli urbà. Entorn a serveis i equipaments va assegurar que el local jove de Can Batlle no funciona, i que el tecnic de joventut està saturat.

Denunciant que fa temps que demanen un pla per coneixer l’estat dels carrers i va assegurar que durant 30 ansys no s’ha actuart a Ciutat Jardí, afavorint la seva degradació.

Sobre la policia els republicans parlen de conflicte enquistat i de problemes de funcionament derivats del menysteniment als agents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics