URGENT

Els partits tanquen aquest vespre la campanya electoral

Compartiu aquesta història

La majoria de partits polítics arriben avui al final de la carrera electoral, amb la celebració dels seus mítings de final de campanya. Els socialistes han triat el Palauet per fer la festa final a partir de les 7 de la tarda amb inflables, tallers infantils, sopar popular, música, ball i l’últim míting del seu candidat, Valentí Agustí.

El PP tancarà la campanya al Forroll de St Lluís a 2/4 de 9. Ho farà amb una arrossada gratuïta per a tothom que s¡’acosti per escoltar les propostes d’Óscar Bermán. Hi haurà música en viu amb el Charro Catalan i hi haurà la intervenció de fins a 6 membres de la candidatura.

Abans del míting final, Esquerra Republicana farà una carpa informativa amb inflables a la plaça de Poppi a l’hora del tancament de les escoles. Ja a les 9 es farà el míting del seu candidat Francesc Alemany, també a la plaça de Poppi, on un cop acabat el míting hi haurà sopar popular i concert de 7deCop.

CiU, seguint la seva intenció de fugir d’actes electorals, ha fet una taula informativa a les 3 de la tarda a la plaça del teatre, amb la presència del seu candidat Josep Maria Botella.

ICV EUiA ha triat la pista exterior del Palauet per fer la seva festa final de campanya a partir de les 7. Serà una botifarrada popular  amb els beneficis destinats a la causa solidaria de Tots amb en Pol, un nen amb paràlisi cerebral. Hi haurà també servei de bar i de DJ durant la nit, i el míting final del candidat ecosocialista, Juan Andrés Osorio.

Per últim Ciutadans no té previst cap acte per tancar la seva campanya electoral, la primera que ha fet al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics