radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » El PP demana un vot de confiança per deixar enrere al govern socialista

El PP demana un vot de confiança per deixar enrere al govern socialista

COMPARTEIX-HO
, / 771 0

Els populars creuen que són l’alternativa justa als anys de govern del PSC a PLF i confien plenament amb el seu programa electoral. Óscar Bermán assegura que l’alternança és bona i creu que ha arribat l’oportunitat de canviar.

El popular va explicar que el govern sempre ha votat en contra a totes les seves propostes per rebaixar l’atur i que no prima als petits comerços locals. Bermán considera que l’Ajuntament ha de posar les eines per a la creació de llocs de treball. També va assegurar que en els 4 anys al govern, Iniciativa no ha proposat les mesures que ara porta al seu programa.

El popular va reiterar la seva proposta de congelar impostos 2 anys i baixar-los els 2 següents i va proposar crear dos nous vials d’entrada a St Genís, un d’entrada i un de sortida, per descongestionar l’actual entrada.

Va denunciar la situació decadent a la que diu que es troba Ciutat Jardí i va proposar un local social a Mas Reixach, l’única urbanització que encara no en té.

Va proposar contractar més policia local i un tècnic de protecció civil i va demanar  més conciliació familiar  a la policia local, on afirma que hi ha problemes de servei.