radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Ciutadans aposta per la transparència, la participació i la promoció del poble

Ciutadans aposta per la transparència, la participació i la promoció del poble

COMPARTEIX-HO
, / 747 0

El cap de llista de Ciutadans, Martí Victòria,  va presentar ahir durant el debat de RP els 4 eixos bàsics del seu programa electoral, que precisament en les últimes hores han repartit casa per casa. Segons la formació, a banda de la participació dels ciutadans en la presa de decisions, també cal incentivar la transparència amb mecanismes de comunicació directe entre l’administració local i els ciutadans, com el Whatsapp. Victòria també creu que cal promocionar una marca de PLF, amb la que generar una dinàmica econòmica positiva.

Diuen que no volen un poble dormitori.

També proposen una reforma de les instal.lacions esportives, com ara el camp de futbol o les del barri de St Lluís.

Una altra de les propostes que va fer el representant de Ciutadans al debat d’ahir va ser la d’actuacions puntuals per resoldre problemàtiques de les barreres arquitectòniques o buscar una solució a les olors de la Riera de la Burgada.