URGENT

El PSC planeja generar una 80a de llocs de treball amb els contractes d’obres i subministraments

Compartiu aquesta història

Una de les propostes per a la reducció de l’atur a PLF que proposen els socialistes és la inclusió de clàusules socials  en tots aquells contractes  d’obres i serveis que es facin des de l’Ajuntament.

Això implicaria que en els plecs de clàusules per adjudicar obres impulsada per l’Ajuntament, s’exigirà a les empreses la contractació de palafollencs en situació d’atur de llarga durada.

A més el PSC proposa estendre aquesta mesura  als contractes de serveis i subministres que es gestionin des del consistori. Així les empreses que donen servei de neteja, recollida d’escombraries, pintura o subministrament de material d’oficina, hauran d’atendre aquesta clàusules socials.

Aquestes clàusules obligatòries i d’altres accions com els plans d’ocupació permetrien contractar, segons els socialistes, més de 80 persones aturades de PLF.

Per fomentar la contractació el PSC vol  a més adequar l’oferta formativa a les demandes que fan les empreses i sectors econòmics del nostre voltant. Així preveuen mòduls formatius en química, hosteleria i turisme, administració i salut.

D’altra banda preveuen augmentar la formació ocupacional i continuada i crearan el Programa Juvenil De Transició Escola-Món Laboral que ajudi als joves en el trànsit entre l’escola i la feina.

Parlant d’escoles, el PSC  vol crear uns itineraris escolars  de vianants amb acompanyants per tal de facilitar l’accés peatonal a la zona escolar amb seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics