radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Esquerra vol l’hotel d’entitats a la Plaça del Fòrum Palatiolo

Esquerra vol l’hotel d’entitats a la Plaça del Fòrum Palatiolo

COMPARTEIX-HO
, / 988 0

Els republicans volen aprofitar els terrenys que  actualment ocupa el Centre Parroquial, al costat de la nova caserna, per construir  un hotel d’entitats on les associacions i entitats locals podran desenvolupar la seva tasca. Preveuen una instal·lació amb sales grans i diàfanes per exposicions o conferencies i sales més petites per a que les entitats puguin reunir-se i guardar el seu material. L’equipament també es dotaria d’una sala insonoritzada.

Entre les entitats que s’hi allotjarien, hi seria RP, ja que els republicans consideren que ha de ser a peu de carrer.

img-20150516-wa0000

Projecte d’Hotel d’Entitats d’ERC

 

Amb aquesta aposta, Esquerra  considera que no té sentit pagar lloguers per altres espais, com La Nau, o voler portar les entitats al Molí Vell. De fet considera que portar les entitats a l’antic hostal seria desterrar-les lluny de la població.

Els republicans han defensat durant la campanya la necessitat d’un centre d’entitats al centre de la població. Consideren que  serà un edifici funcional, centri i  integrat amb la resta d’equipaments culturals com el teatre o el Mid. ERC ha publicat al seu web una imatge de com preveu fer el centre, que seria de doble planta