URGENT

El PSC proposa recuperar el Molí Vell per a les entitats i el Forroll pels emprenedors

Compartiu aquesta història

Els socialistes proposen recuperar el Moli Vell, que en un altra època va ser un conegut restaurant, i que està en estat ruïnós, per tal de crear-hi un hotel d’entitats on encabir-hi alguna de les entitats culturals de PLF. Actualment PLF disposa d’un centre que allotja a algunes entitats. Es tracta de La Nau, situada a peu de la carretera. Un centre que està de lloguer per un temps màxim de 2 anys.

El PSC proposa restaurar l’antic Molí, mantenint la façana de l’antic Hostal i la torre superior, que estan declarats d’interès local, per ser la seu d’algunes entitats.

Si els socialistes volen el Molí Vell per a les entitats, han pensat en reformar el Forroll per encabir-hi un viver de petites empreses i d’emprenadors. La intenció és oferir espais condicionats amb internet, telèfon, sales de reunions, recepció i equips informàtics per impulsar i ajudar a la creació i al creixement de noves empreses.

Actualment El Forroll, al barri de St Lluís, acull l’emissora local, l’Associació de veïns del barri i el Casal de l’Avi d’aquesta zona del poble.

Per incentivar la contractació  de persones i rebaixar l’atur, la formació proposa crear propostes formatives a mida a les necessitats de les empreses properes.

El PSC també proposa una ampliació de l’Escola de Música i Dansa, al centre del poble amb  3 noves aules destinada a l’ensenyança i un escenari

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics