radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » El PP vol promoure les “Mares de dia” com alternativa a les llars d’infants

El PP vol promoure les “Mares de dia” com alternativa a les llars d’infants

COMPARTEIX-HO
, / 928 0

Poc a poc es van obrint camí a casa nostra la figura de Les Mares de dia. Es tracta de professionals relacionades amb l’educació , com psicòlogues, pedagogues o mestres, que  acullen a casa seva a un grup reduït de fills i filles d’altres famílies. És com un cangur, però, amb la diferència que no només s’encarrega de cuidar als infants, sinó també d’educar-los. Això  permet una atenció molt més personalitzada a cada infant.

Els populars creuen que cal facilitar la implantació d’aquesta figura a PLF, com alternativa a les llars d’infants, per crear llocs de treball.

En matèria educacional, els populars consideren que cal promoure la creació d’escoles privades i concertades al nostre poble, afavorint, diuen, l’elecció lliure de centre escolar.

També es comprometen a revisar les matrícules i les tarifes de la llar d’infants i , si cal, modificar-ne els preus  per aquells pares que tinguin una situació econòmica complicada. També ho volen fer per a l’escola i l’institut i pels serveis de menjador i de material escolar.