URGENT

Valentí Agustí demana als seus votants que diumenge no es quedin a casa

Compartiu aquesta història

Davant les 300 persones que omplien dissabte al vespre el Forroll, l’alcaldable socialista va esperonar als votants del PSC que aquest diumenge vagin a votar per tal de guanyar les eleccions còmodament. Segons Agustí tem que aquestes eleccions hi entrin en joc debats que no depenen d’unes eleccions municipals, com el sobiranisme  i explica que altres grups el presenten com un vell que porta 32 anys de govern, quan realment creu que això s’hauria d’entendre com a garantia.

Per tot plegat creu que les eleccions municipals seran renyides i demana als seus votants que no donin l’alcaldia per guanyada.

Durant l’acte, els candidats socialistes que viuen a St Lluís van recordar com s’ha transformat aquesta zona del poble, i reflexionen si és necessari un canvi si la cosa funciona, i van recordar les millores recents com la farmacionla, la passera o el nou Figuerassa Arena, i van explicar que en els propers anys es reasfaltaran els carrers, es farà la nova rotonda d’entrada al barri  o la creació de les primeres 40 vivendes socials de St Lluís.

Els socialistes expliquen que el seu projecte és transparent, amb projectes realitzables i  amb una combinació equilibrada d’experiència i joventut.

El PSC també proposa la pacificació dels carrers St Miquel i St Ramon o la creació d’un viver d’emprenadors i de petites empreses al Forroll.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics