URGENT

El PP vol donar vida als comerços amb diferents activitats

Compartiu aquesta història

Els populars creuen que cal dinamitzar la vida econòmica i comercial de PLF. Consideren que impulsant activitats esportives, juvenils i culturals, es pot ajudar a crear riquesa al nostre municipi. Ho exemplifiquen amb l’activitat de motocross que van muntar dissabte a la plaça de les Valls d’Ax. Els populars creuen que fomentant aquestes activitats s’aconsegueix dinamitzar els comerços. Així ho explica el cap de llista dels populars, Óscar Bermán

En aquest sentit també va assegurar durant el parlament que preveu poder constituir una entitat per fer la processó de setmana santa que aquest any ha prohibit l’Ajuntament, ja que asseguren els populars que això també crea riquesa al poble.

En esports consideren que cal tapar la piscina municipal per fer-la practicable també a l’hivern i fer una zona d’escalada i que buscaran un indret on situar un espai multidisciplinar on fer altres esports com el motociclisme.

En torn a la joventut, els populars consideren que l’oferta al nostre municipi és ridícula i que es deixa de banda als joves, que han de sortir fora de la localitat.

El PP considera que el seu projecte és ambiciós davant un últim mandat socialista que qualifiquen de decadent. El candidat popular creu que el PSC pren el pél als ciutadans engegant obres  electoralistes a dies de les eleccions.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics