radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » CiU continua la seva campanya centrada en els porta a porta

CiU continua la seva campanya centrada en els porta a porta

COMPARTEIX-HO
, / 838 0

Els nacionalistes consideren que no és temps de grans dispendis en la època electoral i que cal apropar-se al ciutadà per conèixer els seus problemes i per presentar, en primera persona, el programa de la federació pels propers 4 anys a PLF. És per això que aquesta campanya han decidit no fer actes electorals i centrar-se en els porta a porta i en les taules i carpes informatives. Ho explica el candidat Josep Maria Botella

Els nacionalistes van ser dissabte pel centre de PLF i l’endemà pels carrers del barri de St. Lluís, però en els dies anteriors han fet taules informatives en diferents indrets com el Palauet o el Fòrum palatiolo.

Només dissabte van fer un acte amb poca concurrència a St Genís on van presentar les seves propostes per aquesta zona del nostre municipi. Unes propostes centrades en la millora de la seguretat a tots nivells ( tant de trànsit con seguretat ciutadana) i en el control de la gent gran que viu sola en nuclis urbans. Segons el seu candidat, tot i ser nuclis allunyats del centre, St Genís o Ciutat Jardí també són poble.