URGENT

Esquerra proposa crear estudis professionals agrícoles a PLF

Compartiu aquesta història

Es la proposta per vincular la realitat agrícola de PLF amb el futur professional dels joves i garantir el futur i el paisatge agrari. Esquerra vol que a l’institut de PLF es pugui impartit un cicle formatiu de Producció Agrícola. També proposa la creació d’un programa de camp de treball social i voluntari pels estius per aquells joves de 14 a 16 anys.

Jordi Villaret, número 3 del partit, explica que també potenciaran el local jove de Can Batlle.

Els republicans insisteixen que el model del govern socialista està esgotat i fugen del que concepte de poble de façana i de capricis. També  consideren desnaturalitzat l’actual pacte de govern entre PSC i ICV-EUiA.

Esquerra proposa la creació de consultes populars vinculants en diferents temes i establir una partida dins els pressupostos municipals per a que la ciutadania pugui  decidir-ne el destí.

També volen implicar a la ciutadania a participar als plens municipals gràcies a les xarxes socials.

Els republicans consideren que un hotel d’entitats ha d’estar en una zona cèntrica del municipi i no a La Nau actual o als barris com proposen altres formacions.

Villaret va lamentar que el govern no soterri les línies elèctriques als carrers que estan reformant i va defensar la necessitat d’actualització dels serveis com l’enllumenat públic o voreres entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics