URGENT

Els partits aprofiten l’últim cap de setmana de campanya

Compartiu aquesta història

Demà dissabte els socialistes oferiran una botifarrada a St Lluís, aprofitant per explicar les seves propostes per aquesta zona del poble. Serà a les 7 del vespre al Forroll. L’endemà explicaran el projecte per Sta. Maria amb la seva tradicional arrossada popular al Parc de les Esplanes a les 12 del migdia.

El PP té tres mítings programats per aquest cap de setmana, un per a cada dia. Avui a partir de les 7 seran a la Pl. De Mas Tit, demà, a la mateixa hora, al centre, a la plaça d’Ax i diumenge, al migdia, oferiran les seves propostes per St Genís i Ciutat Jardí en un acte al local social de St Genís.

ERC farà campanya demà al matí al mercat municipal amb una carpa informativa. Al vespre la formació farà el seu acte central de campanya a la Glorieta del Dt Turner, en la que es farà la presentació de la plataforma de suport als republicans i hi haurà actuació de Pep Sala.

L’endemà diumenge els republicans seran fent campanya a Mas Reixach amb una carpa informativa.

CiU serà demà al matí a la Glorieta del Dt Turner fent una carpa informativa, mentre q a partir de les 5 faran un miting al local social de St Genís.

Els nacionalistes continuaran la campanya electoral diumenge amb una carpa a St Lluís. En concret a la Pl de la Constitució.

Iniciativa demà aprofitarà per fer carrer primer a Mas Reixach durant al matí i al centre de la vila al migdia. Ja a la tarda, a les 4, oferiran una xerrada informativa i presentació dels membres de la llista a la Pl de la Fassola de St Lluís. L’endemà la xerrada es repetirà primer a la plaça de Mas Tit, al migdia, i després, cap a les 6 de la tarda, al centre cívic Cim de Miralles de Ciutat Jardí.

Per la seva banda, C’S no té previsió d’actes de campanya per aquest cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics