URGENT

Esquerra afirma que el PSC es fixa ara en Ciutat Jardí perquè hi ha més vots

Compartiu aquesta història

Els republicans consideren que durant anys el govern socialista de PLF no ha fet res en aquesta urbanització, perquè no li era rendible electoralment, però que ara, quan molta gent ha fixat la seva residència habitual a la zona, el  PSC hi comença a fer actuacions. Asseguren els republicans que aquests 30 anys d’inactivitat ha generat molts problemes en aquesta urbanització. Davant d’això, Esquerra es compromet a tirar endavant tot el procés de recepció de la urbanització, que hauria de durar no més d’uns 2 anys.

Diuen que s’expropiaran les parcel.les que no se saben de qui són o les que no paguin els deutes pendents, mentre que s’ajudarà des de serveis socials a les famílies que no puguin fer front a les obres d’urbanització. Tot i això afirmen que no es regalarà res a la urbanització i que són els veïns que han de condicionar els serveis abans de la recepció de la zona per part de l’Ajuntament.

En aquest sentit expliquen que un Ajuntament d’ERC donarà exemple, i mantenint les seves parcel.les netes. Durant la visita dels republicans a St Genís, el president de l’Associació de Veïns, Jordi Ballbé, va assegurar que l’Ajuntament ha enganyat als veïns i que la gent de St Genís està “putejada”.

Entorn a l’urbanisme, Esquerra també assegura que canviarà els horts urbans municipals, previstos a St Genís  per portar-los cap al centre. I també consideren que cal prioritzar els sectors que estan sense desenvolupar abans de generar-ne de nous i pretenen detectar les deficiències en l’enllumenat públic, o del subministrament d’aigua  per tal de millorar la situació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics