radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » Aquest vespre es fa el primer debat electoral a PLF

Aquest vespre es fa el primer debat electoral a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 970 0

La sala de plens de l’Ajuntament reunirà aquest vespre a partir de les 20h, a membres de les 6 candidatures per tal de confrontar idees en el que serà el primer dels 2 debats previstos en aquesta campanya electoral.

La trobada, organitzada per RP, vol  reunir a  un representant de cada candidatura, excepte el cap de llista, per tal de parlar entorn 2 temes centrals; la participació ciutadana a la vida política i social i sobre les infraestructures que hi ha a PLF i les que fan falta de cara al futur.

El debat tindrà una ronda inicial de 2 minuts per a cada  candidat per tal de fer balanç de la legislatura que ja acaba  i una última ronda per tal de proposar objectius de futur, que han d’ajudar als oients i al públic del debat a fer-se una idea del projecte de futur d’aquestes formacions de cara al proper mandat.

En aquesta primera trobada hi assistiran com a ponents, Josep Rueda núm 3 del PSC, Montse Oms, nova número 2 del PP. Jordi Villaret, que s’estrena a la llista d’ERC com a número 3, Montse Gay número 2 de CiU, Aleix Asuar per ICVEUiA i Cristian Moreno en representació de Ciutadans.

El debat té una durada aproximada d’hora i mitja  es farà en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament, ja que serà un acte obert al públic que hi vulgui assistir.

D’aquí a una setmana, el teatre serà la seu del gran debat dels 6 caps de llista per a les eleccions municipals del proper dia 24.