URGENT

Agustí proposa “seguir la senda prou coneguda” aquests propers 4 anys

Compartiu aquesta història

El socialista ha adreçat una carta a tots els ciutadans en la que agraeix els 32 anys de governança al nostre municipi. A la missiva, que es repartirà casa per casa en els propers dies, l’actual alcalde de PLF afirma que tot i la crisi econòmica encara es troba amb forces, salut  i empenta per continuar al capdavant del consistori.

En aquest sentit l’alcaldable del PSC proposa pel proper mandat un projecte continuista. De fet ofereix el que anomena una “senda prou coneguda“. Tot i això puntualitza que vol incidir més profundament amb la participació ciutadana i deixar de banda la construcció de nous equipaments, ja que considera que són suficients. El que si que indica l’alcaldable socialista és la voluntat d’optimitzar el funcionament d’aquests equipaments.

En aquest sentit s’emmarquen les propostes en esports. El PSC proposa cobrir l’actual pista exterior del Palauet, per acollir competicions i actes culturals i construcció d’una pista d’atletisme al complex esportiu de la Figuerassa al barri de St Lluís. També proposen acabar d’optimitzar l’actual hotel d’entitats, anomenat la Nau, a peu de la carretera de Blanes.

En tot cas aposta per no fer un llistat  de projectes concrets a la carta que envia als ciutadans

Agustí, que al febrer es va jubilar com a metge del poble, assegura que la seva voluntat, al tornar-se a optar a l’alcaldia de PLF, és de continuar tenint cura del poble, per tal d’aconseguir una bona salut municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics