radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Esquerra vol fer consultes a la població per decidir temes importants del municipi

Esquerra vol fer consultes a la població per decidir temes importants del municipi

COMPARTEIX-HO
, / 721 0

Aquesta és una de les propostes dins l’àmbit de la participació ciutadana, un dels eixos dels republicans.

La proposta és fomentar consultes populars, de caràcter vinculant per tal que sigui la pròpia ciutadania de forma directe que decideixi diferents aspectes “cabdals” del nostre municipi.

Consideren que cal aprofitar les noves tecnologies per tal d’afavorir la participació ciutadana. En aquest sentit apunten a l’ús de les xarxes socials per accedir als plens municipals i també proposen la creació d’un espai de participació dins Ràdio Palafolls.

D’altra banda els republicans preveuen reparar el vial d’entrada al nostre municipi des de Tordera pel camí del pla i preveu un nou accés a la zona de les escoles des de la carretera de Blanes, que segons els republicans evitarà les congestions de trànsit a les hores punta d’entrada i sortida d’escolars.

El partit liderat per Francesc Alemany a més vol adequar els torns de neteja viària de PLF, per tal que puguin ser operatius durant els actes festius, i a més demana una revisió dels horaris d’actuació per tal que no molestin el descans dels veïns.