radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El PP proposa congelar els impostos els propers 2 anys i intentar baixar-los després

El PP proposa congelar els impostos els propers 2 anys i intentar baixar-los després

COMPARTEIX-HO
, / 910 0

Els populars consideren que cal ajudar als ciutadans en aquesta època de crisi. En aquest sentit proposa mantenir l’actual càrrega impositiva els propers dos anys i estudiar una rebaixa dels impostos pels dos darrers anys de legislatura.

El cap de llista dels populars, Óscar Bermán, proposa rebaixar l’IBI per a tots aquells aturats de llarga durada. La mesura implicaria una reducció del 50% d’aquest impost local per a aquests aturats.

A nivell econòmic i social els populars també proposen que el consistori bonifiqui el 100% del cost del transport públic per a la gent gran del poble, la creació d’un menjador social que estigui obert durant tot l’any per atendre els infants més necessitats del nostre municipi oferint 4 àpats diaris.

Els populars també proposen la creació d’un departament a l’Ajuntament de beques estudiantils i de material per facilitar l’escolaritat i estudis superiors als joves locals. Encara en matèria social, el PP també vol que els esquelets dels edificis que estan a mans dels bancs, s’acabin i es destinin a pisos socials.