URGENT

5 afectats  en un incendi a Calella

Compartiu aquesta història

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 3 de la matinada, d’un incendi en un pis del carrer Sant Josep, de Calella.

S’hi han desplaçat un total de nou dotacions dels Bombers (2 autoescales, 4 camions d’aigua i 2 vehicles lleugers, a més de l’ambulància del GEM, Grup d’Emergències Mèdiques). L’incendi afectava un pis de la segona planta, en un edifici de cinc plantes d’alçada amb sis habitatges per planta.

Com a mesura preventiva, s’han confinat els veïns de les plantes superiors als seus domicilis, als balcons i a una terrassa ventilada. A més, s’han evacuat els veïns restants, alguns dels quals des dels balcons amb l’ajuda de l’autoescala. En una hora l’incendi, que ha cremat totalment un passadís, ja estava apagat.

Un home de 41 anys ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, en estat menys greu, per cremades a la cara, a l’avantbraç i a la cama. Quatre persones (una dona de 36 anys i tres menors) han resultat afectades per intoxicació lleu pel fum i han estat evacuades a l’Hospital de Calella i una dona de 38 anys ha estat atesa in situ per un atac d’ansietat. Fins al lloc s’hi han desplaçat 3 ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) També s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics