URGENT

Els partits aprofiten el cap de setmana per explicar-se al territori

Compartiu aquesta història

Els partits ja han engegat la seva maquinària electoral i aquest proper cap de setmana hi ha previstos una 10a d’actes arreu del nostre municipi.

Aquesta tarda, a l’hora de finalització de les classes de les escoles, ERC serà a la plaça de Poppi per explicar programes electorals.. Al vespre el PP muntarà una carpa informativa a la Plaça de Mas Tit del Barri de Sta Maria.

Ja per demà, a les 10h ICV farà  campanya a la Plaça d’Ax aprofitant el mercat setmanal. A la mateixa hora ERC seran a la plaça de la Fassola de St Lluís. A la 1 del migdia els republicans seran a les antigues escoles de Sant Genís.

Al migdia, Els socialistes oferiran el seu primer acte de campanya al Cim de Miralles de Ciutat Jardí. A la tarda, a les 18h, seran al local social de Mas Carbó.

També a les 18h ICV serà al parc de les esplanes donant a conèixer les seves propostes electorals.

A les 7 de la tarda, a la plaça d’Ax, C’s atendrà als ciutadans per tal de resoldre dubtes i inquietuds amb el candidat Martí Victòria que s’acompanyarà de la diputada al Parlament Inés Arrimadas.

A les 7 de la tarda el PP tancarà els actes del dissabte al Cim de Miralles de Ciutat Jardí.

Ja diumenge C’S farà el seu acte central de campanya, amb  una Festa de Primavera a la Pl d’Ax. Hi haurà menjar  a 1€ fins al migdia.

A la 1 del migdia, el PSC farà campanya a les antigues escoles de St. Genís.

A la tarda hi ha dos actes més. El primer a les 5 amb el míting del PP a Mas Reixach i una hora més tard ICV-EUiA farà presentació dels candidats al local social de Mas Carbó. Ho farà amb un berenar vegà i un concert acústic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics