URGENT

Les llars d’Infants de Blanes estrenen aplicació de mòbil per comunicar-se amb els pares

Compartiu aquesta història

Les noves tecnologies es colen a les guardaries municipals de Blanes, que han estrenat ja l’aplicació Wappa Babies. Es tracta d’una eina per a telèfons i dispositius mòbils destinada a la gestió i comunicació entre el centre escolar i els pares.

Amb aquest aplicatiu els centres poden enviar un resum diari de l’activitat que han fet els nens i nenes, així com permet consultar circulars informatives, dades sobre el menjador o les sortides i activitats que s’organitzen.

Les notificacions arribaran als pares i mares des de qualsevol smartphone on visualitzaran tota aquesta informació relativa als seus fills i filles.wapa

A banda de la comunicació de la llar als pares, també és interactiva i permet als progenitors donar indicacions a les educadores sobre aspectes relatius a la recollida de l’infant, al·lèrgies que puguin patir, canvis en la dieta, o d’altres informacions interessants per a les educadores.

L’aplicatiu ja està enllestit i durant els mesos de juny i juliol es posarà en marxa com a prova pilot per als 115 infants de P1 de Blanes i les seves famílies.

Ja al setembre, si tot va bé, està previst que l’aplicatiu es pugui utilitzar a tots els nivells de les llars d’infants de la ciutat, coincidint amb l’inici del curs escolar 2015-2016.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics