URGENT

Actes de campanya a Malgrat de Mar aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

La data de les eleccions municipals s’apropa i els partits polítics comencen a programar gran varietat d’actes i presentacions.

Divendres, el Partit dels socialistes organitza a l’Arxiu Municipal el debat obert “Malgrat, un ajuntament sanejat”, on, a banda de l’alcaldable socialista, Joan Mercader, també hi assistiran Gonzalo Bernardos, professor d’economia de la UB i l’exalcalde socialista de Barcelona, Jordi Hereu.

Dissabte, CiU instal·larà, a la plaça de les mines de can Palomeras, una carpa informativa sota el títol “Què vols pel teu barri?”, i a la tarda han organitzat una xocolatada popular. De cara a diumenge al matí, la federació nacionalista instal·larà castells inflables al parc de Can Campassol.

Per la seva banda, la CUP de Malgrat de Mar ha convidat el Sindicato Andaluz de Trabajadores en l’acte que donarà per inaugurada la campanya electoral de cara a les eleccions municipals. De fet, serà Andrés Bódalo, el representant d’aquest sindicat andalús qui obrirà l’acte, tot fent una reflexió al voltant dels conceptes d’independència i socialisme.

L’acte serà també dissabte, però començarà a les 7 de la tarda al Centre Cívic del poble veí, i comptarà amb la presència del cap de llista de la formació malgratenca, Paco Márquez i la número dos, Núria Casajuana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics