URGENT

Dissabte s’organitza les primeres 8 hores saludables de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta és una de les noves propostes firals previstes per aquest any. La intenció és oferir un punt de trobada que agrupi en un mateix emplaçament i durant 8 hores  a professionals i  consumidors del benestar físic, mental o espiritual. L’objectiu és la promoció de comerços i professionals de l’àmbit de la salut en qualsevol de les seves vessant ja siguin tallers, centres d’activitat física, menjar ecològic o teràpies alternatives.

D’aquesta maner la plaça de Poppi acollirà dissabte aquesta fira anomenada; 8 h saludables de Palafolls i que és  promoguda per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, ACEP; El Cafè; Pranayama, ioga i pilates i l’Ajuntament de Palafolls.

A  partir de les 10 h s’obrirà la fira, que també compta amb una programació paral.lela d’actuacions a l’escenari de la plaça. Seran actuacions relacionades amb el motiu de la fira, i inclou Afrodance, Ioga, Pilates o Hipopressius.

A banda de les parades i de les actuacions, també hi haurà xerrades i tallers especialitzats que giraran entorn del Reiki, teràpies assistides amb animals, l’alimentació ecològica o la gestió de les emocions.

A banda de la programació i la visita de les parades, els assistents també podran gaudir d’un menú especial i saludable.

La fira estarà operativa fins el vespre .Podeu consultar la programació d’actuacions i xerrades a palafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics