URGENT

Mor un veí de Blanes després de caure al Cadí

Compartiu aquesta història

L’home, de 43 anys, va morir ahir en  no superar els problemes fruit d’una caiguda i una hipotèrmia després de  perdre’s a la serra del Cadí, juntament amb una noia de 31 anys, de la Bisbal d’Empordà, que també ha quedat ferida i es troba a l’hospital de Berga en estat greu.

El refugi del Niu de l’Àliga, al terme de Bagà,  va donar l’alarma la matinada de dilluns en veure que els dos excursionistes no tornaven a la instal.lació després de fer una ruta per la zona.

Efectius del GRAE  han fet la recerca i han pogut localitzar als dos excursionistes cap a les 5 del matí després de seguin un rastre a la neu.
Tots dos presentaven símptomes importants d’hipotèrmia i l’home havia caigut i s’havia  fet ferides en una cama. Poc després l’home ha entrat en parada cardiorespiratòria i efectius dels Bombers li han estat practicant les maniobres de reanimació fins que ha arribat en helicopter un  aparell cardiocompresor,
Finalment, l’helicòpter vas poder  arribar fins al lloc on es trobava el ferit i el van poder traslladar a l’Hospital Sant Pau de Barcelona en estat crític, i on ha mort aquesta passada nit.

La víctima era molt coneguda a Blanes on formava part del grup de fundistes i estava acostumat a fer curses per la muntanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics