URGENT

El PSC treu pit de la seva gestió dels últims 4 anys

Compartiu aquesta història

Dissabte el vespre els socialistes van fer l’acte de presentació de la seva llista electoral. Ho van fer al patí d’entrada del casal de la dona i davant de més d’un centenar de persones. Els socialistes van projectar un vídeo de presentació en el que es dóna a conèixer les 20 persones que conformen la llista del PSC pels propers comicis del mes de maig.

A més, l’alcaldable socialista, Valentí Agustí va presentar un per un a tots els membres de la llista. En les intervencions dels candidats, el PSC va aprofitar per treure pit de l’última legislatura. En aquest sentit, l’actual regidor d’hisenda i número 7, Josep Ribas, va assegurar que el consistori acaba la legislatura en números verds, guanyant diners i rebaixant el seu endeutament. Assegura que és el municipi que menys deute té de la Selva Marítima.

Diu Agustí que a banda de fer moltes actuacions al poble, s’ha aconseguit sanejar l’economia de l’Ajuntament i guardar recursos per la propera legislatura.

Per la seva banda Josep Rueda, número 3, va repassar algunes de les obres fetes en l’últim mandat i va fer una crida a la participació a les eleccions i va recordar que en les passades eleccions, el PSC va perdre la majoria absoluta per 9 vots, cosa que va propiciar moviments de la resta de formacions per fer fora a Agustí de l’alcaldia.

El cap de llista considera que PLF té suficients equipaments i que ara el que cal és millorar-ne el funcionament. Aquest, al costat de la transparència, seran els eixos del programa electoral del PSC.

La número 2 de la llista, Dolors Agüera, virtual alcaldable del PSC quan plegui Agustí, va assegurar que no té pressa per ocupar el lideratge del partit.

Dissabte també es van acomiadar les actuals regidores que no seran al proper mandat; Ester Torrent i Antònia Petit. Les dues van assegurar que plegaven per deixar pas a les noves generacions.

La llista del PSC es renova amb 9 cares noves entre els 13 primers candidats. Tot i això els 3 primers llocs són pels actuals regidors; Valentí Agustí, Dolors Agüera i Josep Rueda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics