URGENT

Palafolls torna a viure un St Jordi al carrer

Compartiu aquesta història

Ja de bon matí les parades de llibres, roses i d’entitats, es muntaran a la plaça del Fòrum Palatiolo. Així el centre del nostre municipi tornarà a ser l’epicentre de la jornada de St Jordi.

Precisament des d’aquesta plaça emetrem demà els butlletins horaris del matí i la tarda i també, en directe, el programa EnXarxa amb tota l’actualitat de la jornada més literària de l’any.

En aquest programa especial parlarem no només de llibres i roses, sinó també de les activitats previstes al nostre municipi pel St Jordi.

I és que demà al migdia està previst que es faci al nostre poble un nou concert de l’Orquestra de la Bona Sort, que celebra el seu 12è aniversari. Es tracta de la formació musical nascuda del centre de dia del Molí d’en Puigverd i composada per persones amb malaltia mental.

Per celebrar l’aniversari han editat un còmic que explica la seva història i demà el presentaran amb un concert a la pl. De Poppi a les 12 del migdia.

La música també acompanyarà a la tarda, amb un concert de la Coral Palatiolo al casal de la dona, com ja van fer l’any passat.

Aquesta actuació serà a les 19h.

Una altre de les activitats preparades per demà l’organitza l’IES de la Font del Ferro que demà plantarà poemes arreu del municipi. D’aquesta manera els palafollencs que demà passegin pel poble, podran trobar-se poemes arreu. Uns versos que podran endur-se a casa o deixar-los per que altres  persones el puguin llegir i aprofitar.

Aquesta iniciativa la duran a terme alguns cursos del centre educatiu de secundària, que treballa especialment el món de la poesia, amb certàmens com el Poesia als Barracons.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics