URGENT

Malgrat tindrà 7 candidatures i Blanes arriba a les 9 amb la tornada del PDB

Compartiu aquesta història


Els malgratencs podran triar entre 7 candidatures a les properes eleccions, les primeres sense Campoy al capdavant del PSC. L’actual regidor Joan Mercader intentarà millorar els resultats dels socialistes que han anat perdent regidors en les últimes eleccions, mentre que Neus Serra tornarà a liderar CiU després de l’escissió d’una part de la formació, que ha creat un altre partit; Junts per Malgrat, amb Carme Ponsa al capdavant. Iniciativa i PP repeteixen candidat; amb Jordi Medina i Ana Vega, mentre que ERC aposta per Roger Ramir. No cal perdre de vista als nouvinguts CUP que amb Paco Márquez aspira a entrar en força al consistori. Finalment Podemos Malgrat no ha arribat a temps de presentar-se després de no reunir el mínim de signatures necessàries.

11 regidors té el consistori de Sta. Susanna i 7 les candidatures que es presenten. Fins ara CiU ha dominat el consistori, però estrena candidat després de fer fora a l’històric Campolier, que es presenta igualment per una nova formació; Ara i Sempre Sta Susanna. També hi ha Junts x Sta Susanna , C’s, PSC, PP  i ERC.

Pineda tindrà fins a 8 paperetes diferents per triar. L’actual alcalde Xavier Amor torna a encapçalar el PSC amb el que té majoria absoluta. També s’hi presenten PP, ERC, la CUP, ICV, C’S, CiU i s’estrena Pineda Si Puede.

Tordera tindrà 6 candidatures, com a PLF. Joan Carles Garcia torna a liderar la llista de CiU, Xavi Martín la del PP I Xavi Pla la d’ERC. Enguany canvien de cap de llista el PSC  i s’estrena Som Tordera i Poble Actiu.

Qui s’emporta el record de candidatures al nostre voltant és Blanes amb 9. L’última a sumar-se a la carrera electoral i la sorpresa de la jornada és el PDB, que ja es va presentar fa 8 anys, que va aconseguir representació, però que va desaparèixer fa 4 anys. El PDB repeteix amb Anselm Ramos com a candidat. També es presenten Batega per Blanes, PSC, sense Josep Marigó, CIU, ERC, PP, Entesa , CUP i C’s.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics