URGENT

Es publiquen les llistes electorals dels 6 partits que es presenten a PLF

Compartiu aquesta història

Les formacions tenien fins dilluns com a data màxima per presentar les candidatures als comicis del proper maig. No hi ha hagut sorpreses, i al final serà 6 el nombre de llistes que aspiren a governar el nostre poble, tal i com ja va passar fa 4 anys.

Avui, doncs, hem conegut qui composa les llistes de cada formació, més enllà d’Esquerra, que ja va donar a coneixer la seva candidatura fa uns dies.

La novetat d’aquests comicis serà C’S  que es presenten per primera vegada al nostre poble amb una llista sense suplents. Tots els candidats de C’S són nous a la política local i fa 4 anys no  estaven incorporats en cap candidatura, tot i que sí hi podien estar vinculats. El candidat Martí Victoria s’acompanya al númeo 2 de Juan Carlos Terón.

Dels partits amb representació al consistori, el qui més ha renovat la llista és el PP. Dels 13 candidats principals 9 són nous. Només repeteixen el candidat, Óscar Bermán, la número 3 Lidia Palazon (que fa 4 anys era suplent), el número 5, Manuel Martínez, que repeteix posició i el doctor Manuel Ferrer, que tanca la llista, com ja feia en els últims comicis. Desapareix de la llista l’actual regidora i última número 2 de la formació Francina Colonques.L’actual número 2 serà Montse Oms.

ICV-EUiA ha renovat 8 de les 13 cares de la candidatura. A banda del cap de llista, Juan Andrés Osorio, també repeteixen a la llista la número 5, Mónica Moldero, Inma Ortega, al 7, Oscar Martín al 8 i Fernando Redondo al 12.

Esquerra també ha renovat 8 cares de la llista principal. Els dos primers llocs són pels actuals regidors, Francesc Alemany i Susanna Pla, i ja no trobem cap nom repetit respecte fa 4 anys fins el número 9, amb Imma Bigas. També repeteix Anna Remacha i l’exregidor Jordi Pedemonte, que tanca simbòlicament la llista dels republicans.

CiU renova 7 cares respecte la llista del 2011.Josep Maria Botella, el nou cap de llista fa 4 anys va ser el número 6. El nou número 2 i 3 de la federació són dos joves nouvinguts a la política; Montserrat Gay i Ireneu Alvarado.La llista manté els històrics Joan Gallart, Maria Massaguer i Xavier Dalmau en els números 8, 9 i10.

El PSC també renova 7 noms de la llista. Els socialistes mantenen a Valentí Agustí al número 1 i a Dolors Agüera al 2. Josep Rueda serà el número 3 Rafael Cubarsi també baixa a la llista fins el número 5 i en canvi Josep Ribas passa al número 7. També Cristina Dalmau  es manté al número 12. Els socialistes incorporen la candidata més jove, de només 18 anys al número 8.

 

Consulta qui va a cada llista electoral AQUÍ

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics