URGENT

La Volta Ciclista de Catalunya passa aquest migdia per PLF

Compartiu aquesta història

Un any més Calella acollirà aquest dilluns la sortida i l’arribada de la primera etapa de la Volta catalana que transcorrerà bàsicament pel nord de la comarca.
La primera etapa d’aquesta 95ª edició de la prova esportiva compta amb 185 km i que transcorreran, en gran part, per la carretera N-II. Els ciclistes sortiran a dos quarts d’una del migdia de Calella i enfilaran cap a Mataró per aquesta via. Arribats a la capital del Maresme, reprendran el retorn cap al nord de la comarca per l’interior.
Un cop a St Pol tornaran a agafar la NII per seguir-la fins a Tordera. Serà en aquest tram de l’etapa que els corredors passaran per PLF. Segons la previsió serà cap a ¾ de 2 de tarda i, de nou, resseguint la carretera nacional.

Passat Tordera seguiran cap a Hostalric i St Celoni per tornar al Maresme per Vallgorguina i tornar a Calella on acabarà l’etapa cap a les quarts de 5 de la tarda.

El pas dels ciclistes pel nostre municipi obligarà a tallar i restringir el pas de vehicles per la Nacional, cosa que afectarà a les entrades principals a St Genís, Vallplana, Mas Carbó i Mas Reixach. Tots els desplaçaments des d’aquestes zones de PLF s’hauran de fer per camins rurals o per altres sortides. Per exemple, els veïns de Ciutat Jardí podran accedir i sortir de la seva urbanització per Santa Susanna.

En principi es calcula que els corredors trigaran una hora a passar pel nostre terme municipal i que a quarts de 3 ja es podrà restablir la circulació habitual per la N-II.

De tota manera es recomana està pendents de les indicacions dels cossos de seguretat.

La segona etapa començarà a Mataró i acabarà a Olot, tot passant per Argentona, Santa Coloma de Farners o Besalú.

La Volta del 2015 té 7 etapes que acabaran el diumenge dia 29 a Montjuïc de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics