URGENT

Xerrada a PLF sobre els problemes de la pell dels infants

Compartiu aquesta història

 

Demà dimecres es farà la segona de les trobades informatives que s’organitzen cada mes a la nostra vila per tal de conversar sobre prevenció, higiene i salut dels més petits, que organitzen les farmàcies de la nostra vila.

Demà el tema a tractar és els problemes a la pell dels infants i més concretament de la dermatitis atòpica, un problema cutani que es dóna cada cop en nens i nenes més petites. Per tractar aquest tema es comptarà amb la presència d’una representant d’uns laboratoris que treballen precisament aquest tipus de problemes a la pell. Ho explica Dolors Polo de la Farmàcia Polo de PLF.

La mateixa Polo explica que han triat aquesta temàtica per que és dels dubtes i preguntes més freqüents que fan les famílies amb infants, ja que més enllà de la dermatitis atòpiques, també hi ha altres problemes d’irritacions en els més petits.

La xerrada es farà a la biblioteca municipal Enric Miralles, a partir de 2/4 de 8 del vespre i tindrà un format de trobada interactiva, ja que espera la participació i les preguntes dels pares i mares interessats en la matèria a tractar.

El mes passat es va fer la primera de les xerrades del cicle. Llavors va girar entorn als polls, un altre de les problemàtiques habituals del més petits.

La regidoria d’ensenyament munta aquestes xerrades amb la col.laboració de les farmàcies locals. Algunes d’aquestes xerrades ja es feien a les escoles i ara surten de les aules per obrir-se a la ciutadania en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics