URGENT

L’amateur esgarrapa un valuós empat a Vidreres

Compartiu aquesta història

Repartiment de punts al municipal de Vidreres després de l’empat a 1 d’aquest cap de setmana entre el 4t classificat i el líder. Un líder que va aconseguir salvar els mobles. Massagú va aconseguir neutralitzar el gol en contra dels de la Selva, que van marcar a l’inici de partit després d’un mal refús del porter palafollenc, Oriol Parera, que després es va lluir aturant un penal en contra.

Tot i l’empat, el PLF és més líder de la classificació després de la derrota de l’Anglès, segon classificat, que es desinfla i suma 2 empats i una derrota en els últims 5 partits.

La setmana que ve jugaran a casa del Tordera. Nou derbi comarcal entre el líder i el 12è classificat.

La resta de principals equips de PLF han perdut aquest cap de setmana.

El cadet va caure al municipal de PLF per 1 a 6 contra el Cal Aguidó. El gol dels locals el va marcar Veleda. Nova derrota de l’equip que és cuer i que la setmana que ve jugaran  contra el Fornells, que és 9è.

El Blanes va atropellar també a l’infantil per 6 a 1. Els palafollencs no van poder aturar l’empenta dels veïns, i només Peter va aconseguir un solitari gol pels locals. La setmana que ve jugaran contra l’Hostalric. Els dos equips estan separats per 2 punts. Si guanya, el PLF s’escaparia  dels seus perseguidors.

Per últim l’Aleví va protagonitzar el partit més vibrant del cap de setmana, després de perdre per 4 a 5 contra el Tordera.

Moreno va aconseguir igualar el partit en dues vegades; marcant l’1 a 1 i el 2 a 2. Després va arribar  el festival del Tordera que va acabar la 1a part amb un 2 a 5 a favor.

A la represa, el PLF va aconseguir retallar distància fins el 4 a 5, amb gols d’Alan i Marc. La propera setmana els alevins descansaran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics