URGENT

Conxita Campoy declararà com imputada pel cas dels possibles sobresous de la Federació de Municipis

Compartiu aquesta història

Segons Europa Press, l’alcaldessa de Malgrat haurà de comparèixer el proper dia 2 de març al jutjat de Sabadell que s’ocupa d’aquesta peça separada del cas Mercuri que investiga a alguns càrrecs i excàrrecs de la Federació de Municipis per, suposadament, haver cobrar sobresous en format de dietes.

Divendres la jutgessa va imputar a 9 persones més en aquest cas, entre elles a Campoy, però també a l’exalcalde de Llavareneres, Victor Ros o el d’Argentona Antoni Soy.

Al mes de desembre la Fiscalia Anticorrupció ja va demanar la imputació d’aquests càrrecs electes per un presumpte delicte de malversació.

La jutgessa els prendrà declaració a tots entre el 2 i el 3 de març per acabar esclarint si van acabar cobrant dietes presumptament irregulars.

Quan es va conèixer la possible imputació de Campoy, fa unes setmanes, l’alcaldessa de Malgrat va assegurar està “ben tranquil.la i sense cap problema”. Llavors va assegurar a l’emissora local, que durant la seva etapa a la Federació de Municipis de Catalunya cobrava una indemnització de 200 euros mensuals per la dedicació que hi tenia i per la despesa que implicava. Campoy manté que aquests diners han estat sempre declarats a hisenda i que s’hi aplicaven les retencions pertinents.

L’alcaldessa de Malgrat, amb la que avui no hem pogut parlar, va ser membre de la Federació durant la legislatura 2003 -2007

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics