radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Podemos Malgrat es presenta en societat a l’espera de saber si anirà a les municipals

Podemos Malgrat es presenta en societat a l’espera de saber si anirà a les municipals

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 742 0

Divendres al vespre la biblioteca de Malgrat va acollir l’acte de presentació oficial de Podemos en aquest municipi. La intenció era simplement explicar el funcionament de l’organització, traçar les línies bàsiques del seu pensament i presentar el seu secretari general a la localitat.

En aquest sentit van explicar que la prioritat del partit són les persones. Es focalitza en aconseguir que els ciutadans gaudeixen de cert benestar que el permeti participar en política. Després d’aquest gran objectiu vindrien la resta de polítiques. Ho explica a RP, l’Enrique, secretari general municipal de Podemos a Malgrat.

Acte de presentació de Podemos. Dret el secretari general municipal. Foto: Podemos-Malgrat

Acte de presentació de Podemos. Dret el secretari general municipal. Foto: Podemos-Malgrat

La biblioteca es va omplir per escoltar la presentació i les premisses ideològiques del partit. Una formació que entre febrer i març organitzarà una consulta a les seves bases per tal de saber si concorreran a les eleccions municipals . En tot cas no ho farien sota les sigles de podemos, sinó com a agrupació d’electors o adherits a alguna plataforma afí ideològicament.

Durant la presentació, Podemos es va comprometre a consultar a la població totes les grans inversions del consistori com les afectacions urbanístiques o les grans infrastructures. Quedarien fora d’aquesta consultes, totes les inversions o despeses “de sentit comú”.

En aquest sentit es van comprometre també a tirar de la manta per veure l’estat del poble i a empoderar als ciutadans per que s’impliquin en el futur del seu poble.