radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Malgrat es promociona a Fitur

Malgrat es promociona a Fitur

Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 693 0

Fins diumenge el municipi veí és present a la Fira més important de turisme que es fa a Madrid des de dimecres.

L’empresa pública Malgrat Turisme SL hi presenta la guia que ha editat per promocionar les tres rutes de natura senyalitzades.

Es tracta de 3 recorreguts de diferents distàncies i dificultats. El primer és el Camí del Delta de la Tordera, de 5 km de traçat i amb un desnivell imperceptible, la segona ruta és el Camí de Santa Rita, de tant sols 2,5 km i un desnivell màxim de 50 m i la última, la més exigent, és el Camí de les Mines de Can Palomeres, de 6 km i un desnivell de 200 m.

A Fitur el municipi també vol promocionar i fer difusió de la seva oferta turística i aprofitar la seva estada a la fira de Madrid per fer nous contactes així com atendre els visitants del certamen que s’acostin a l’estand.

El municipi estarà present dins el mostrador de Costa Barcelona, que al seu temps està dins l’estand promocional de Catalunya, que enguany té forma de casa ja que es promociona com amb el lema “Catalunya és casa teva”.

Fitur es la fira de turisme més important que es fa a Espanya i reuneix a professionals i a públic en general que aprofiten per conèixer les destinacions turístiques més importants i interessants del món. Enguany la mostra compta amb la presència de més 9.100 empreses repartides en més de 56 mil metres quadrats al pavelló firal d’Ifema.