URGENT

Iniciativa de Blanes proposa un pipican com el de PLF

Compartiu aquesta història

La formació política, a l’oposició a la ciutat, proposarà al plenari de Blanes l’adaptació d’algun espai que ajudi a crear un espai públic destinat als animals de companyia.

Els ecosocialistes expliquen que la convivència entre animals i persones en un espai urbà genera alguns problemes i conflictes, més enllà que els animals no poden passejar en llibertat, els excrements a la via pública i als parcs i jardins públics també són causa de molèsties i de concflicte sanitari.

Per tot això, la formació demana l’habilitació de diferents espais. Uns de més petits on els animals puguin fer les seves necessitats, i uns altres de més grans i també repartits per la vila, on poder-los deixar en llibertat. En la moció es parla d’exemples d’infraestructures similars com les que ja funcionen a Lloret o a PLF. Al nostre municipi hi ha un espai habilitat prop del riu Tordera, que recentment ha estrenat nova tanca.

La moció també demana que aquests espais tinguin llum, i una font d’aigua per donar el màxim servei a les mascotes.

Tenint en compte que la població és costanera, la formació es fa seva la petició d’alguns propietaris de crear temporades i zones específiques de la platja on poder anar-hi amb la mascota, respectant les obvies mesures de seguretat i higiene

La moció es tractarà en breu al consistori blanenc

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics