URGENT

La Policia Local entra a la Xarxa Rescat i estrena nou cotxe patrulla

Compartiu aquesta història

Després de mesos de prova, el cos local de seguretat s’ha integrat definitivament a la Xarxa Rescat. Es tracta d’una xarxa destinada a cobrir les necessitats de comunicació dels serveis d’emergències i seguretat que actuen al territori. Això vol dir que és compartida per Mossos, policies locals, bombers, agents rurals o serveis mèdics.

La finalitat d’aquest sistema és millorar el rendiment, l’eficàcia i l’operativa de tots els recursos del país que treballen en aquest àmbit.IMG-20150116-WA0000-01

A tal efecte, a la policia de PLF hi ha ara 5 emissores portàtils i una base d’aquesta de la Xarxa Rescat amb la que es dona connectivitat dins el sistema.

El cap de la Policia Local, Antoni Carreras, explica que amb aquest sistema els cossos de seguretat estan més coordinats i es pot donar un millor servei al ciutadà.

D’altra banda, des de la passada setmana ja circula el nou cotxe de la Policia Local. La nova patrulla compta amb la majoria de prestacions pròpies dels cotxes policials. Per exemple és el primer vehicle del cos local que compta amb mampara de protecció per separar els detinguts dels agents de l’autoritat. A banda d’això, el cotxe, un Dacia Duster, representa una millora en els sistemes de connectivitat, incorpora una impressora per fer atestats i és 4×4.

Aquest cotxe substitueix un dels dos vehicles que hi havia fins ara, que estava al cos per una operació de rènting, a l’igual que aquesta patrulla que també està de rènting per 4 anys.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics