radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » L’amateur perd el segon partit consecutiu

L’amateur perd el segon partit consecutiu

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 671 0

L’equip ha començat el nou any igual que va acabar el passat; amb una derrota. L’amateur ha encadenat aquest cap de setmana la 2a derrota consecutiva. Són les dues úniques derrotes de l’equip en aquesta lliga. L’última ha estat al camp del Tossa ahir a la tarda i per la mínima, 1 a 0. El gol de la derrota , a més, va arribar a l’últim minut del partit, quan semblava que el matx acabaria en empat.

L’equip continua líder, però amb menys coixí de punts respecte el segon ; l’Anglès, que està només a 3 punts.

La propera jornada es disputarà al camp de PLF i contra el Blanes Ath, que és 10è a la taula.

Dolorosa derrota del cadet al camp del Figueres; 10 a 2, cosa que els condemna una setmana més a la part baixa de la taula. Els gols del PLF els va marcar Sergi al minut 24 i Ayoub al 26, que suposava el 3 a 2 i que sembrava l’esperança de remuntada, però que ràpidament els empordanesos van acabar de rematar el partit. A la mitja part ja dominaven els de Figueres 5 a 2.

La propera jornada jugaran contra el Blanes, que són 14s a la taula, mentre que el PLF és l’últim de la classificació.

L’aleví palafollenc va guanyar al Vidreres per 3a 1 en un solvent partit que es va resoldre amb 2 gols a la primera part, obra de Valiente al primer minut del matx i de Martínez al 32 de la primera. Ja a la segona el Vidreres va retallar distàncies amb un gol, però Valiente va marcar el seu 2n gol, el 3r dels palafollencs.

La setmana que ve jugaran al camp de l’Olímpic Malgrat, 5e a la taula amb 20 punts, 7 més que els palafollencs que són 9s.