URGENT

Ciutadans presentarà candidatura a les properes eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Serà la primera vegada que la formació optarà a l’alcaldia de PLF després que s’acabés formalitzant l’agrupació local fa un parell d’anys.

Fonts de la pròpia formació política han confirmat a RP que estan decidits i que tenen la previsió de presentar candidatura al nostre municipi als comicis del mes de maig.

Ara per ara, la formació està treballant en el seu programa electoral, tasca que asseguren que està molt avançada. En aquest inici d’any posaran data al procés de primàries que acabarà escollint el cap de llista de la formació per a les eleccions.

El possible cap de llista de C's, Martí Victòria, amb camisa de quadres. FOTO: Facebook Ciutadans de Palafolls
El possible cap de llista de C’s, Martí Victòria, amb camisa de quadres. FOTO: Facebook Ciutadans de Palafolls

 

Ciutadans tria els candidats a través d’eleccions primàries. Diuen que els afiliats són els qui han de triar el candidat entre els possibles alcaldables.

Tot i això, tot sembla indicar que el coordinador de Ciutadans de PLF, Martí Victòria, serà l’alcaldable de la formació pels propers comicis locals.

Un cop triat el candidat, començarà el procés de confecció de la llista electoral amb afiliats i simpatitzants d’aquesta formació que a nivell general dirigeix Albert Rivera.

Ciutadans és la 3a formació que confirma la seva candidatura, després d’ERC i PP. De tota manera, la resta de formacions amb representació al consistori presentaran les seves candidatures i per tant, de moment, les eleccions municipals comptaran amb 6 candidatures a l’espera del que pugui fer Plataforma per Catalunya, que fa 4 anys va estar a punt de treure representació a PLF o Podem, que en cas de presentar-se ho faria en una agrupació d’electors sense les sigles de Podemos

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics